Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Interieurvoorbeelden.be Inspiratie & Ideeën voor een geslaagd interieur
Interieurvoorbeelden.be

Landelijke badkamermeubels: inspiratie & voorbeelden

Op zoek naar leuke meubels voor je landelijke badkamer? Doe inspiratie op in deze fotospecial met talrijke voorbeelden van cosy & trendy landelijke badkamermeubels.

landelijke badkamer

 

 

Landelijke badkamermeubels met klassieke toets

Een landelijke woonstijl combineren met een klassieke invalshoek is zeker mogelijk. Je ziet het in de onderstaande realisaties.

 

1. Zwarte badkamermeubels in landelijke stijl

Zwart is chique. Geef je badkamer dat extra tikkeltje meer door zwart te kiezen als kleur voor de meubels. Dit misschien niet meteen de kleur waar je meteen aan zou denken. In bovenstaand voorbeeld is het duidelijk dat ze toch zorgen voor een glamoureus effect. In combinatie met de juiste accenten zorgt deze kleur voor een luxueuze uitstraling.

 

2. Klassieke landelijke badkamer met handgrepen in chroom

landelijke badkamermeubels met grote douche

Deze badkamer is herleid tot de essentials. Daarom is de badkamer niet minder effectief. In deze grote badkamer plaatste men een zeer ruime douche in combinatie met een al even ruim bad. De handgrepen in chroom op het bad zorgen voor een unieke look. Daarnaast zorgen ze ook voor extra veiligheid.

 

3. Wellness badkamer met klassieke landelijke meubels

luxe landelijke badkamermeubels

Jouw badkamer omtoveren tot een plek waar je helemaal tot rust komt, is exact hetgeen de eigenaars in bovenstaand voorbeeld gedaan hebben. De bruintinten die doorgetrokken zijn doorheen de ruimte, werken rustgevend.  De vele accessoires geven de ruimte een gezellig gevoel. De meubels zijn klassiek qua uitstraling. De typische groeven en houten materialen maken ze typisch landelijk.

 

4. Badkamer met ruime landelijke meubels

landelijke badkamermeubels met groot bad

In deze badkamer zijn de meubels niet voorzien van handgrepen. Ze worden geopend via een druksysteem. Door geen handgrepen te gebruiken, krijgt de badkamer een uniforme look. Deze landelijke meubels uit hout met de typische groeven, passen qua kleur perfect bij de natuurlijke stenen wanden. Door twee wasbakken te voorzien en te kiezen voor extra meubels is het nooit lang aanschuiven in deze badruimte.

 

5. Beige landelijke badkamermeubel in verzorgde badkamer

landelijke badkamermeubels in bruintinten

In deze kleine landelijke badkamer wordt de ruimte maximaal benut. De witte muren vergroten de ruimte optisch. Het beige badkamermeubel is afgewerkt in hout met aluminium handgrepen. Het granieten bovenblad geeft het geheel een luxueus accent.

 

6. Landelijke badkamer met houten meubels

landelijke badkamermeubel aan haardvuur

Deze badkamer is idyllisch geplaatst naast een open haard. De overall look is landelijk, met moderne accenten. De kraan uit chroom contrasteert met de klassieke uitstraling. Het bijhorende zitje is gemaakt uit massief hout. Door gebruik te maken van een boomstam als afwerkingsmateriaal, krijgt deze badkamer een originele toets.

 

 

Landelijke meubels in moderne badkamer

De landelijke gezelligheid valt perfect te rijmen met een moderne invalshoek. Dit mag zo blijken uit onderstaande voorbeelden.

 

1. Open landelijke badkamer met modern accent

open slaapkamer met landelijke badkamermeubels

Deze badkamer vormt één geheel met de slaapkamer. Dit is extra handig tijdens een drukke ochtend. Door geen gebruik te maken van een gesloten wand, krijg je een heel ruim gevoel. De badkamermeubels zelf zijn modern en praktisch. Deze ruimte vermengt zowel landelijke als hedendaagse elementen.

 

2. Kleine moderne badkamer met landelijk houten meubels

landelijke badkamer met houten meubels

In deze kleine maar fijne badkamer wordt elk hoekje benut. De spiegel vergroot de ruimte. Ook de witte wandtegels zorgen hiervoor. Ze vergroten de ruimte optisch. Een ligbad brengt extra comfort. Het stevige en praktische badkamermeubel onder de lavabo is  gemaakt uit massief hout. Het geeft de ruimte een authentieke uitstraling.

 

3. Landelijke badkamer met moderne badkamermeubels en open dressing

Landelijke badkamermeubels met dressing

Deze badkamer is één met de bijhorende inloopdressing. Dit is opnieuw een moderne ruimte met klassieke landelijke elementen. De witte houten spiegels met details van bladeren en kleine roze zorgen voor een landelijk gevoel. Daarnaast zijn ook de meubels in cottage stijl. De beige en witte tinten passen perfect bij de vloer en de muur. Extra praktisch is het open tussenschot waardoor je zonder moeite onmiddellijk kan grijpen wat je nodig hebt.

 

4. Badkamer met landelijke DIY-meubels

landelijk badkamermeubel DIY

De wasbakken  rusten op een structuur van houten balken. Deze badkamer is gemaakt uit gerecycleerd hout. Het oogt landelijk, maar ook stoer. Door zelf aan de slag te gaan, creer je ecologische en authentieke meubels.

 

5. Badkamer in landelijke ruimte met moderne twist

open badkamer met moderne landelijke badkamermeubels

In deze ruimte bevinden zich zowel de slaapkamer als de badkamer. De badruimte is afgescheiden van de rest met valse wanden. De badkamer is eerder modern, terwijl de vloer zorgt voor een typisch landelijke stijl.

 

6. Landelijke badkamer met moderne badkamermeubels

landelijk badkamermeubel met modern accent

De badkamermeubels in bovenstaand voorbeeld ogen strak, maar toch landelijk. De typische groeven van de landelijk look zijn behouden. Vooral de vorm van de meubels, maakt ze modern. De beige tinten zorgen in het bovenblad doen denken aan de typische kleuren van de cottage stijl.

 
Badkamer professioneel laten renoveren?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
klassieke badkamer
Klassieke badkamers om bij weg te dromen
landelijke badkamer inrichten
Voorbeelden van landelijke badkamers
cottage badkamer wit
Cottage badkamer: inrichting ideeën
moderne groene badkamer
Moderne hedendaagse badkamer voorbeelden
badkamer modern design
Design badkamers: enkele illustraties
badkamer gietvloer
Badkamervloer: mogelijke materialen
luxe badkamer
Inspiratie en voorbeelden van luxe badkamers
Keramische tegels badkamer
Goedkope badkamer
badkamer wanden
Wandbekleding badkamer: materialen & voorbeelden
originele badkamer
Opvallende badkamers: originele ideeën & inspiratie
badkamer inrichten
Tijdloze badkamers
eigentijdse badkamer
Eigentijdse badkamer: inspiratie & voorbeelden