Interieurvoorbeelden.be

Moderne hedendaagse badkamer voorbeelden

Moderne badkamer met mozaïektegels

Moderne badkamer met zwarte mozaiek

Bij het ontwerpen van deze badkamer stond “ruimtelijk gevoel” en “tijdloos” centraal. Daarom werd er slechts gebruik gemaakt van twee kleuren. Enerzijds is er het wit sanitair met tijdloos karakter, anderzijds zijn er de warme bruine mozaiektegels. Het lijnenspel waarin het bad met badkamermeubel samenvloeit en de tegels die doorlopen in de inloopdouche zorgen voor het open karakter. Ook de glazen douchewand en het indirect licht onder het badkamermeubel benadrukt de vrije, open ruimte. De twee grote dakramen zorgen ervoor dat de badkamer ’s morgends baadt in het licht.

 

 

Roze badkamer met minimalistische toets

Luxe badkamer roze

Deze badkamer is luxueus en minimalistisch opgebouwd. De roze kleur zorgt voor een warme sfeer en werkt zo mooi contrasterend met het minimalistische design. Het nadeel van deze badkamer tegels is dat badkamer trends steeds veranderen en zo al snel gedateerd kan raken. Omdat de kleur nogal opvallend is, bestaat de kans ook dat je deze snel beu zal zijn. Voordeel is dan weer dat je de badkamermuren snel in een ander kleurtje kan schilderen.

 
Badkamer professioneel laten renoveren?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
Opvallende badkamers: originele ideeën & inspiratie Tijdloze, moderne badkamers: voorbeelden & realisaties Cottage badkamer inrichten: ideeën & voorbeelden badkamer met doorlopend badkamermeubel Design badkamers: enkele illustraties Hoe tegels combineren: tips & voorbeelden Klassieke badkamers om bij weg te dromen badkamerrenovatie met steenstrips Badkamerinrichting: 6 geslaagde badkamerrenovaties Luxueuze badkamers: het neusje van de zalm landelijke badkamermeubels Landelijke badkamermeubels: inspiratie & voorbeelden badkamer gietvloer Badkamervloer aanleggen: mogelijke materialen moderne landelijke badkamer inspiratie Landelijke badkamers: inspiratie & ideeën badkamer wanden Wandbekleding badkamer: materialen & voorbeelden