Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Interieurvoorbeelden.be Inspiratie & Ideeën voor een geslaagd interieur
Interieurvoorbeelden.be

Eigentijdse badkamer: inspiratie & voorbeelden

eigentijdse badkamer

 

Moderne badkamer in aubergine met opvallende fotowand

 

Dankzij evoluerende technieken is het steeds eenvoudiger je moderne badkamer een persoonlijke toets te geven. In deze badkamer werd waterafstotend fotobehang geplaatst dat mooi samengaat met de aubergine wanden. Om het relaxerende wellness gevoel te krijgen kies je best voor muurprints met rustgevende foto’s die het wellness gevoel stimuleren. Badkamer ideeën – BIS 2010

 

Moderne badkamer met vrijstaand badkamermeubel

 

Bij de opstelling van deze badkamer werd gekozen het badkamermeubel vrijstaand te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat je de achterliggende ruimte ook kan benutten en dat je een open gevoel verkrijgt. Het nadeel is dan weer dat je zal gebruik moeten maken van zwevende spiegels. De indirecte verlichting brengt sfeer en gezelligheid in de ruimte bij het nemen van een relaxerend bad.

 

Moderne witte badkamer

 

Moderne badkamers kosten heel wat geld, kies dan ook voor sanitair dat jaren meegaat en meer is dan een tijdelijke trend. Op bovenstaande foto zie je een mooi voorbeeld van een tijdloos bad en badkamermeubel. Door te kiezen voor wit sanitair kies je niet alleen een kleur dat bij alles past, je kiest ook voor een kleur dat altijd in de mode zal blijven. Ook de vormgeving is een aspect waar zeker over nagedacht moet worden. Wanneer de meubels te organisch of te kubistisch zijn, kunnen ze er al snel gedateerd uitzien. Kies daarom voor moderne badkamers en sanitair met gematigde vormen. Dit bad is verkrijgbaar bij sanitairwinkel ‘Van marcke’.

 

Badkamer met futuristisch tintje

 

Deze badkamer oogt futuristisch door de strakke, organische vormgeving van het sanitair en de badkamermeubels. Bij het inrichten van dergelijke concepten is het belangrijk het sanitair bij dezelfde producent te kopen. Door de kenmerkende eigenschappen zullen andere combinaties al snel uit de toon vallen.

 

Zwevend badkamermeubel op vrijstaande wand

 

Inloopdouches zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit moderne badkamers. Een leuk idee om voldoende privacy te garanderen is de inloopdouche te plaatsen achter een vrijstaande wand. Hiertegen kan je dan een zwevend badkamermeubel bevestigen. Wanneer je voldoende plaats hebt, kan je de wand ook breed genoeg maken zodat er aan de andere zijde een toilet kan geplaatst worden.

 

 

Moderne badkamer met accentwand

 

Als je opvallende accenten wil integreren maar schrik hebt dat ze snel weer uit de mode zullen raken kan je kiezen voor waterwerende verf. Zo kan je op een gemakkelijk en goedkope manier de badkamer terug aanpassen aan de hedendaagse badkamertrends. Zo raak je nooit uitgekeken op je badkamer!

 

 

Badkamer met grijse mozaïek tegels

 

Mozaiek-tegels zijn ideaal wanneer je een badkamer hebt met veel hoeken en kanten zoals bovenstaande badkamer. Met grote tegels kunnen lelijke naden ontstaan of kleine stukjes om scherpe hoeken af te werken.

 

Tips voor het kopen en inrichten van moderne badkamers

Het belangrijkste aspect bij de inrichting is ervoor zorgen dat je aangekochte badkamer modern blijft. Speel dus op safe en probeer leuke accenten te leggen in dingen die je op een goedkope en makkelijke manier weer kan aanpassen. Zo kan het veranderen van de handdoeken, zeephouder, toiletbril of toiletrolhouder, wc-borstel meteen een wereld van verschil geven.Wanden die niet in contact komen met water kan je tegelvrij houden zodat je ze kan verven met leuke kleuraccenten of patronen.

 

 
Badkamer professioneel laten renoveren?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
badkamer met tegels
Tegels in de badkamer: Voorbeelden en tips
cottage badkamer wit
Cottage badkamer: inrichting ideeën
landelijke badkamer
Landelijke badkamermeubels: inspiratie & voorbeelden
klassieke badkamer
Klassieke badkamers om bij weg te dromen
badkamer inrichten
Tijdloze badkamers
Keramische tegels badkamer
Goedkope badkamer
badkamerrenovatie met steenstrips
Badkamerinrichting: 6 geslaagde badkamerrenovaties
originele badkamer
Opvallende badkamers: originele ideeën & inspiratie
moderne groene badkamer
Moderne hedendaagse badkamer voorbeelden
badkamer gietvloer
Badkamervloer: mogelijke materialen
badkamer modern design
Design badkamers: enkele illustraties
design badkamer
Design badkamermeubels: strakke en elegant uitvoering