Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Interieurvoorbeelden.be Inspiratie & Ideeën voor een geslaagd interieur
Interieurvoorbeelden.be

Woonkamer: inspiratie & ideeën

De woonkamer is de meest gezellige ruimte van het huis. Je maakt ze helemaal compleet met de juiste kleuren, zetels, decoratie en andere accessoires. Benieuwd hoe je jouw living inrichting uniek kan maken? Op deze pagina vind je te val van voorbeelden en inspiratie foto’s van woonkamers in elke stijl.

Woonkamers voorbeelden, indeling ideeën, inspiratie en leefruimte foto’s

De woonkamer is de ruimte waar je na een drukke werkdag eens even alle zorgen kan vergeten en rustig neerpoeft in de zetel om tv te kijken of een boek te lezen. Wanneer je de living dus inricht is het belangrijk dat deze nauw aanleunt bij jouw favoriete acitiviteiten. Wil je gezellig cocoonen of ben je eerder een party animal die feestjes wil houden en dagelijks vrienden en familie uitnodigt? Afhankelijk van de persoonlijke smaak kan je opteren voor verschillende interieurstijlen of een combinatie hiervan. Je kan ook altijd gaan voor een multifunctionele leefkamer, waar zowel cocooning als partying kan gebeuren. Zo kan je de haardwand het centrale punt maken tijdens de koude wintermaanden en tijdens de zomermaanden deze wat minder laten betrekken bij de ruimte. Ook met fotobehang als muurdecoratie kan je heel wat leuks doen.

Bij deze woonkamer inrichting voorbeeld foto’s en afbeeldingen hebben we alvast een belangrijke selectie gemaakt volgens de opgeroepen sfeer. Let vooral ook op naar de details die het interieur maken. Denk maar aan het salontafel, tv-meubel, zetels, tapijten, tv, open haarden, bureau ruimtes, boekenkasten en kleuren. Meer woonkamer tips vind je ook op interieurdesigner! Heb je zelf nog leuke living foto’s? Stuur ze dan gerust door!