Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Interieurvoorbeelden.be Inspiratie & Ideeën voor een geslaagd interieur
Interieurvoorbeelden.be

Interieur kleuren voorbeelden volgens de gewenste sfeer en uitstraling

De kleuren inspiratie foto’s zijn onderverdeeld naargelang de sfeer en stijl die ze uitstralen. Er worden geregeld nieuwe kleurrijke foto’s gepost dus neem geregeld een kijkje voor de allerlaatste kleuren trends, inspiratie foto’s, nieuwe verven, kleuren en ideeën!

kleuren interieur

 

 

Kleurencombinaties voorbeelden en het kiezen van de juiste kleur en verf

Ga je verven? Begin met een goede voorbereiding

Wanneer je de kamers in een nieuwe kleur wil stoppen is het belangrijk alles goed te voorbereiden. Lees meer over de voorbereiding van schilderwerken in dit artikel of bekijk meer tips in de rubriek schilderwerken op interieurdesigner.be

Veel mensen hebben schrik een kleur te kiezen voor hun interieur en opteren daarom nogal dikwijls eens voor sobere onpersoonlijke kleuren. Nochtans zijn kleuren een van de belangrijkste sfeer bepalers in de woon-ruimte! Dit kan je niet alleen bereiken met verf maar ook met behang. 1 kleur volstaat om een volledig andere sfeer op te roepen. Op een optimaal effect te verkrijgen is het dan ook belangrijk om de juiste kleurkeuze en kleurencombinatie te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om kleuren te kiezen!

Kleuradvies van de kleur Consultent

Aangezien er heel wat studies bestaan rond de kleurencirkel, warme en koude kleuren, kleur stijlen, kleur tonen, kleur gradaties etc. hebben heel wat interieurarchitecten en interieur ontwerpers zich gespecialiseerd in kleuren advies. Deze adviseurs noemen zichzelf meestal kleuren consulent, kleur adviseur, kleur styliste of kleuren adviseur. Om adviseur te worden heb je best een goede voeling met kleuren en volg je een opleiding kleuren advies.

Kleuren combinaties van verf producenten zoals levi’s , colora en boss paints

Omdat het niet altijd makkelijk is de juiste kleuren te combineren met elkaar zijn er heel wat verf-bedrijven die kleurenpaletten samenstellen. Denk maar aan de kleurencombinaties van Levis, genaamd Colores Del Mundo of de Boss Paints kleuren collectie.

Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en deze kleuren combineren. Het voordeel van deze kleuren combinaties is dat je ze in elke provincie in Vlaanderen kan vinden! Of het nu Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg of Antwerpen is! Als je budget het niet toelaat of je gaat liever zelf aan de slag met kleuren kan je hier heel wat kleuren inspiratie foto’s bekijken! onze interieur kleuren voorbeelden zijn verdeeld volgens sobere kleuren, donkere kleuren, felle kleuren en thema kleuren! Meer interieur kleuren advies vind je op interieurdesigner.be!