Interieurvoorbeelden.be

Klassieke badkamers om bij weg te dromen

 

Witte klassieke badkamer inrichting met luxueuze materialen

klassieke badkamer met symmetrische opstelling

Typisch bij de klassieke badkamers zijn de symmetrische opstellingen. Deze is duidelijk zichtbaar bij de vorm en repetitie van de spiegels aan beide zijden van de ruimte. Ook de meubels staan symmetrisch over elkaar en zijn onderverdeeld volgens dezelfde afstanden.

 

 

Eclectische traditionele badkamerinrichting

klassieke badkamer met gouden kaders

Toen deze klassieke badkamer ingericht werd tijdens de jaren ’80 was alles toegelaten, Het resultaat is een bombastisch geheel met verschillende materialen, stijlen en kleuren. De badkamerspiegels zijn typisch klassiek, het bad en kraanwerk stralen kitch uit en het schilderij op de achtergrond is typisch voor de 20e eeuw. De decoratie voorwerpen zijn dan weer in gotische stijl.

 

 

Klassieke badkamer met landelijk gevoel

klassieke badkamer met gordijnen

Deze traditionele badkamer inrichting straalt een warm cottage gevoel uit door gebruik te maken van gordijnen in weelderige, opvallende stoffen. Ook de verschillende klassieke decoratievoorwerpen zorgen voor een gezellige sfeer.

 

 

Art Deco badkamer met warme houttinten

art deco badkamer met mahonie hout

Typisch voor art deco zijn de robuste elementen en het gebruik van donker hout zoals magonie. Ook het kleurgebruik van bruin-rode tegels zijn typisch voor de art-deco stijl. Art Deco is één van de interieurstijlen die zeker terug in opmars zal komen de volgende jaren.

 

 

Klassiek wit badkamermeubel met dubbele lavabo

klassiek wit badkamermeubel

Typische reproductie van klassieke badkamers uit de jaren ’80. De kasten zijn vervaardigt uit eik en werden wit geverfd. De witte metro tegeltjes die gebruikt werden als spatwand van het lavabo meubel vloekt met het typisch klassieke karakter van het badkamermeubel. Metrotegeltjes worden beter gebruikt bij Art Nouveau en landelijke inrichtingen. Meer tips voor het inrichten van badkamers vind je op interieurdesigner.be.

 

 

Warme klassieke badkamer

 

In deze klassieke badkamer werden houten lambriseringen, gordijnen en zachte kleuren gebruikt om een gezellige inrichting te verkrijgen. De smalle ruimte wordt deels verdoezeld door spiegels aan beide zijden die de traditionele badkamer optisch ruimer laat ogen.

 

 
Badkamer professioneel laten renoveren?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
badkamer wanden Wandbekleding badkamer: materialen & voorbeelden Cottage badkamer inrichten: ideeën & voorbeelden Opvallende badkamers: originele ideeën & inspiratie Moderne badkamers: stijlgids met illustraties Eigentijdse badkamer: inspiratie & voorbeelden landelijke badkamermeubels Landelijke badkamermeubels: inspiratie & voorbeelden badkamer gietvloer Badkamervloer aanleggen: mogelijke materialen moderne landelijke badkamer inspiratie Landelijke badkamers: inspiratie & ideeën Design badkamermeubels: strakke en elegante uitvoering Luxueuze badkamers: het neusje van de zalm badkamer met doorlopend badkamermeubel Design badkamers: enkele illustraties Tijdloze, moderne badkamers: voorbeelden & realisaties