Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Interieurvoorbeelden.be Inspiratie & Ideeën voor een geslaagd interieur
Interieurvoorbeelden.be

Moderne slaapkamer: voorbeelden en inspiratie foto's voor een modern bed

moderne slaapkamer

 

 

 

Moderne slaapkamer met warme tinten

Hoewel de slaapkamer op bovenstaande foto heel ruim is voelt ze toch warm en genegen aan. De grote raampartijen worden gedeeltelijk afgeschermd door linnen gordijnen en er werd een zetel en stoelen geplaatst in zachte, warme stoffen. Het hoofd van het bed is heel opvallend en herbergt ook enkele leuke decoratie spullen. het grote bedhoofd zorgt er voor dat de hoge plafond visueel lager lijkt te staan.

 

 

 

Moderne kleine slaapkamer

In tegenstelling tot bovenstaande slaapkamer foto is deze slaapkamer beperkt in afmetingen. Niettemin heeft men ook hier iets leuks kunnen doen met de ruimte. De meubelen werden laag, minimalistisch en futuristisch gehouden om de ruimte zo groot mogelijk te laten lijken. Indirect licht werd geïntegreerd in het bedhoofd om sfeer en gezelligheid te brengen. Kamerhoge gordijnen plaatsen is een van de belangrijkste tips om de slaapkamer groter te doen lijken.

 

 

 

Moderne slaapkamer met turquiose kleuren

Een leuke slaapkamer waar de sfeer vooral wordt gemaakt door de frisse kleur turquiose. De indeling in het bedhoofd en open kasten zorgen voor een leuk lijnenspel. Dit wordt ook extra benadrukt door de kleien spotverlichting in de boxen en de indirecte verlichting achter de grote legplanken. Het voordeel van deze accentmuur is dat het kleur makkelijk kan verandert worden om zo snel een volledig andere slaapkamer te bekomen.

 

 

Slaapkamer accentwand met behangpapier

De bovenstaande moderne slaapkamer valt vooral op door het leuke accent op de wand achter het bed. Bruin en wit zijn de enige kleuren die gebruikt werden bij het inrichten van deze ruimte en de accentwand speelt hier handig op in. Het bedhoofd kan je makkelijk zelf maken door een grote houten plaat te bekleden met mouse en leder.

 

 

Moderne slaapkamer met wandpanelen

De horizontale lijnen die gemaakt worden door de scheiding tussen de verschillende wandpanelen zorgen voor een levendig interieur. De lijnen zorgen er ook voor dat de aandacht van het bed overgaat naar het buitenzicht.

 

 

Slaapkamer met modern hemelbed

Bovenstaande slaapkamer foto straalt heel wat rust uit door de warme tinten en weloverwogen vormen. De decoratie elementen en meubelen voelen heel natuurlijk aan en brengen de rust naar boven in de slapkamer. Het hemelbed is een mooi bewijs dat dit oorspronkelijk traditioneel interieur element ook kan worden toegepast in een moderne stijl!

 

 

 

Zwart-wit slaapkamer

De volledige ruimte van deze slaapkamer is wit geverfd en werd gecombineerd met zwarte robuuste decoratie elementen. Voor de parketvloer opteerde men ook voor een donkere kleur. Enkele kleine rode accenten zorgen toch nog voor een levendige toets.

 

 

Modern lederen bed

Het volledige bed op bovenstaande afbeelding werd bekleed met bruin leer. Dit zorgt voor een zodanig luxueze slaapkamer inrichting dat andere opvallende interieur elementen het lederen bed enkel teniet zouden doen.

 

Witte slaapkamer inrichting

De slaapkamer op bovenstaande foto is een leuk voorbeeld dat wit en modern best nog warm en huiselijk kan aanvoelen. Dit doe je door gebruik te maken van verschillende vormen, stoffen en materialen. De aparte zitzone met het warme wit tapijt en ligzetel zorgen voor een leuke blikvanger.

 

Moderne slaapkamer met bruintinten

Voor de slaapkamermeubelen besloot men opvallende vormen en materialen te kiezen zoals inox. Voor de kleuren en decoratie speelde men dan weer op safe. Het resultaat van deze combinaties is een moderne eclectische slaapkamer.

Meer ideeën & inspiratie
klassieke slaapkamer
Klassieke slaapkamer: foto's en inspirerende voorbeelden van klassieke slaapkamers
Tips bij het kiezen en kopen van een bed
Originele slaapkamer
Foto's van originele slaapkamer inrichtingen - inspirerende voorbeelden voor een uniek concept
design slaapkamer wit
Design slaapkamer: Foto's en slaapkamers ideeën
landelijke slaapkamer
Landelijke slaapkamers voorbeelden en cottage inspiratie foto's
keukenopstelling
Keukenopstelling
badkamerrenovatie met steenstrips
Badkamerinrichting: 6 geslaagde badkamerrenovaties
vloerverwarming als hoofdverwarming ervaringen
Vloerverwarming als hoofdverwarming
kleerkasten met schuifdeuren
3 onmisbare tips voor een perfecte kleerkast op maat
laag TV-meubel
TV-meubel: inspirerende voorbeelden & tips
badkamer wanden
Wandbekleding badkamer: materialen & voorbeelden
houten keuken op maat
Inspiratie en tips voor een houten keuken