Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Interieurvoorbeelden.be Inspiratie & Ideeën voor een geslaagd interieur
Interieurvoorbeelden.be

Landelijke slaapkamers voorbeelden en cottage inspiratie foto's

landelijke slaapkamer

 

 

Warme landelijke slaapkamer

De slaapkamer op bovenstaande foto oogt heel erg rustgevend. Er is een kleine gezellige ruimte voorzien waar je nog even kan lezen alvorens te slapen. De grote doorzichtige deur en ramen zorgen voor een goede relatie tussen de tuin en het interieur. De leuke decoratie elementen en planten zorgen voor een landelijke sfeer.

 

 

 

Van klassieke naar Landelijke slaapkamer

De oorspronkelijk klassieke slaapkamer inrichting op bovenstaande foto kreeg een totale make over. Door gebruik te maken van warme verf kleuren, het plaatsen van leuke decoratie spulletjes en de grote licht transparante gordijnen krijgt het interieur van de slaapkamer een totaal nieuw gevoel. Aan de sierlijkheid van de kasten, de grote molures, plinten en omlijstigen merk je duidelijk dat de slaapkamer inrichting er oorspronkelijk veel klassieker uitzag.

 

 

Warme moderne cottage slaapkamer

Zowel het bad, het nachtkastje en de dressoirs zijn allen simpel van opbouw, wat typisch kenmerken zijn voor de landelijke interieur stijl. Door de zuiverdere aflijning en de egale kleuring oogt deze landelijke slaapkamer inrichting toch nog heel modern.

 

 

 

Moderne cottage slaapkamer

Samen met bovenstaande foto zijn dit 2 mooie slaapkamer voorbeelden van een moderne cottage inrichting. Er werd ook tijd besteed aan de praktische kant van het slaapkamer interieur. Zo werden geen open kasten voorzien. Wat toch wel kenmerkend is voor de klassieke cottage stijl.

 

 

geverfde antieke slaapkamer

Ook hier weer een voorbeeld van een oorspronkelijk klassieke slaapkamer dat een nieuw laagje verf kreeg. Jammer genoeg kan het lichte kleur de bombastische vormen en dikke stijlen slechts gedeeltelijk verstoppen. De slaapkamer lijkt bomvol te staan en het interieur komt dan ook beladen over, zelfs voor een landelijke slaapkamer! Meer klassieke slaapkamer ideeen vind je ook op interieurdesigner.be

 

 

 

Eclectische slaapkamer

Hoewel het combineren van verschillende soorten meubels typisch is voor de landelijke stijl is het toch niet altijd evident deze bij elkaar te laten horen in een nieuwe interieur inrichting. Hoewel bij bovenstaande slaapkamer foto geopteerd is voor een landelijke interieur blijven alle meubels te veel op zich staan en maken ze samen niet één mooi geheel.

 

 

 

Moderne hedendaagse slaapkamer met landelijk gevoel

Bovenstaand slaapkamer voorbeeld is heel erg modern en straalt toch een rustgevende landelijke sfeer uit. De gekozen bruine tinten zijn allen warm van aard en de organische vormen van de decoratie objecten sluiten heel mooi aan bij de rechthoeke slaapkamermeubels.

 

 

Engelse landelijke stijl

De slaapkamer op bovenstaande foto is typisch voor de landelijke Engelse stijl. Het behangmotief is vrij druk en wordt halfweg de kamer onderbroken. Ook typisch voor de Engelse stijl zijn de donkere meubels gecombineerd met het zwarte smeedwerk. De Engelse slaapkamer is ideaal voor ruimtes waar weinig natuurlijk licht aanwezig is. Kleine ramen zijn typische interieur elementen bij de Engelse landelijke stijl. Deze beschermen de woning tegen allerlei gure weersomstandigheden.

 

Renovatie van een klassieke slaapkamer

Ook bovenstaand slaapkamer voorbeeld is een renovatie van een oorspronkelijk antieke slaapkamer inrichting. De oorspronkelijk donker houten wandpanelen kregen een off-white tint en er werden nieuwe meubeltjes en decoratie elementen geplaatst. Het antieke bed contrasteert heel mooi met de lichte inrichting van de ruimte.

 

Meer ideeën & inspiratie
design slaapkamer wit
Design slaapkamer: Foto's en slaapkamers ideeën
moderne slaapkamer
Moderne slaapkamer: voorbeelden en inspiratie foto's voor een modern bed
Tips bij het kiezen en kopen van een bed
klassieke slaapkamer
Klassieke slaapkamer: foto's en inspirerende voorbeelden van klassieke slaapkamers
Originele slaapkamer
Foto's van originele slaapkamer inrichtingen - inspirerende voorbeelden voor een uniek concept
keukenopstelling
Keukenopstelling
badkamerrenovatie met steenstrips
Badkamerinrichting: 6 geslaagde badkamerrenovaties
vloerverwarming als hoofdverwarming ervaringen
Vloerverwarming als hoofdverwarming
kleerkasten met schuifdeuren
3 onmisbare tips voor een perfecte kleerkast op maat
laag TV-meubel
TV-meubel: inspirerende voorbeelden & tips
badkamer wanden
Wandbekleding badkamer: materialen & voorbeelden
houten keuken op maat
Inspiratie en tips voor een houten keuken