Interieurvoorbeelden.be

Design slaapkamer: Foto’s en slaapkamers ideeën

 

loungy slaapkamer

Slaapkamer met design chesterfield motief

Het Chesterfield motief is weer helemaal hip! Je zag het al in diverse interieur toepassingen zoals moderne stoelen en banken. Dit bed is een mooi voorbeeld dat het ook perfect mogelijk is voor de inrichting van de slaapkamer. Je kan het chesterfield motief gerust zelf maken op je bed als je wat handig bent.

 

moderne slaapkamer in donker hout

Moderne slaapkamer kleuren combinatie wit – hout

Het strakke interieur en de moderne vormen zorgen voor een echte hedendaagse slaapkamer. De warmte en gezelligheid bekomt men door de structuur en de warme tinten van het houten plaatmateriaal zit.

 

moderne design badkamer

Witte slaapkamer

De bovenstaande slaapkamer foto is volledig wit geverfd. Het ontwerp oogt heel minimalistisch en open. De verschillende interieur functies lopen vloeiend door elkaar, zo zorgen grote schuifpanelen ervoor dat badkamer en slaapkamer één geheel vormen.

 

witte design slaapkamer

Design slaapkamer met accentwand en LED verlichting

Een witte inrichting is de ideale drager voor een opvallende accentwand. Bij deze slaapkamer inrichting werd er gekozen voor steenstrips met natuursteen uitstraling. Hierdoor creëert men warmte en sfeer in de slaapkamer. De LED verlichting achter de nachtkastjes zorgen dan weer voor een levendig slaapkamer design interieur.

 

design slaapkamer met zwarte accentwand

Design slaapkamer met zwarte accentwand

Ook op bovenstaande design slaapkamer foto werd gebruik gemaakt van een opvallende accentwand achter het bed. Het zwart contrasteert heel mooi met wit. De repetitieve zuilen in hout zorgen voor de warme sfeer in het interieur. Bovendien zorgen de houten pilaren ook voor een leuk lichtspel dat verandert naarmate de beweging van het natuurlijk daglicht.

Meer ideeën & inspiratie
Tips en inspiratie voor het perfecte bed Majestueuze klassieke slaapkamers voor een royale nachtrust landelijke rust met deze slaapkamers Originele slaapkamer Dùrven met deze originele slaapkamers Inspirerende beelden van moderne slaapkamers Keramische tegels badkamer Goedkope badkamers: materialen voor een mooi resultaat retro keuken accessoires Retro: de keuken van welleer in een nieuw jasje Klassieke badkamers om bij weg te dromen eenvoudige keuken met wandtegels Wandtegels keuken: inspirerende interieurvoorbeelden keuken ontwerpen modern Tips & tricks voor ontwerpen van keuken landelijke badkamermeubels Landelijke badkamermeubels: inspiratie & voorbeelden Fotospecial: haarden en schouwen