Interieurvoorbeelden.be

Open keuken: ideeën en inspiratie

 

keukeneiland met geïntegreerde tafel

Moderne keuken met geïntegreerde eetplaats

Een geïntegreerde eetplaats is een stuk gezelliger voor degene die kookt. In bovenstaande keuken werd ervoor gekozen de eettafel te integreren in het keukeneiland, een voordeel daarvan is dat je gezelliger zit en beter kan communiceren met elkaar. Wanneer de zitplaatsen in een keukeneiland zijn ingewerkt, zit men vaak op een rij naast elkaar waardoor het moeilijker is om conversaties te voeren.

 

keukeneiland met ingewerkte spoelbak

Moderne keuken met spoelbak in het keukeneiland

Bij een modern keukeneiland opteert men er vaak om de kookplaat te integreren. Toch is dit niet altijd even praktisch door de zwevende dampkap in het midden van de ruimte en vetspatten die nergens afgebakend worden. Daarom is het soms praktischer te kiezen om de spoelbak te integreren in het keukeneiland.

 

 

kleine keuken ideeen

Keuken ideeën voor kleine woningen

Een keuken integreren in een kleine woning is niet steeds evident. Er moet een open gevoel bereikt worden en toch mag je als bezoeker niet meteen de keuken instappen. Bij dit keuken voorbeeld werd een kleine ontbijthoek voorzien die uitkijkt op het raam. Langs de achterzijde zijn kasten voorzien om bestek en borden dicht bij de eetplaats te hebben.

 

moderne witte keuken

Moderne witte keuken

Deze strakke witte keuken met ingebouwde kastruimte is ieders droomkeuken! De details in hout en inox creëeren warmte en karakter en zorgen voor een originele touch. De kraan geeft dan weer een meer industriële look.

 
Nieuwe keuken plaatsen?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
keukenopstelling Tips & tricks voor een gebruiksvriendelijke keukenopstelling speelse minimalistische keuken Strakke, minimalistische keukens: enkele realisaties retro keuken accessoires Retro: de keuken van welleer in een nieuw jasje eenvoudige keuken met wandtegels Wandtegels keuken: inspirerende interieurvoorbeelden Intieme zwarte keukens: ideeën & inspiratie witte keuken inbouwkasten Witte keuken: inspiratie & aankooptips keuken industriële look Robuuste charme: industriële keukens keuken met keukeneiland en ingebouwde kasten Moderne keukens: inspiratie & aankooptips werkblad keuken kiezen Verschillende mogelijkheden voor keukenblad landelijke keuken met moderne toets Landelijke keukens: voorbeelden & inspiratie keukeneiland met geïntegreerde tafel Keukeneiland: paradepaardje van elke hobbykok houten keuken op maat Duurzame houten keukens: inspiratie & voorbeelden