Interieurvoorbeelden.be

Minimalistische keukens

 

 

minimalistische keuken wit

Witte minimalistische keuken

Deze minimalistische keuken gaat op met de ruimte. Het kleurgebruik is identiek en alles zit mooi weggestopt. De parketvloer zorgt voor een warm gevoel en het grote keukeneiland biedt een grote meerwaarde.

 

 

strakke keuken met industriele kraan

Strakke keuken met industriële kraan

De industriële kraan sluit mooi aan bij de strakke aflijning van deze keuken. Het gebruik van donker grijs en wit creërt een tijdloze keuken inrichting.

 

 

witte keuken met breed keukeneiland

Keuken met breed doorlopend eiland

De langwerpige opstelling van het keukeneiland zorgt voor extra werkruimte op het werkblad. Het nadeel van dit keukeneiland is dat er geen bergruimte werd voorzien.

 

speelse minimalistische keuken

Speelse minimalistische keuken

Deze strakke, minimalistische keuken zorgt voor een leuke sfeer; De blauwe accenten zorgen voor een speels effect terwijl het witte kleur de keuken toch nog neutraal en minimalistisch laat overkomen.

 
Nieuwe keuken plaatsen?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
design keuken inox Design keuken integreren: voorbeelden & ideeën cottage keuken met kookeiland Cottage keukens: inspirerende keukenrealisaties eenvoudige keuken met wandtegels Wandtegels keuken: inspirerende interieurvoorbeelden wit keukeneiland met barkrukken Achterwand keuken: inspiratie & materialen houten keuken op maat Duurzame houten keukens: inspiratie & voorbeelden Kleine keukens: compact, maar geriefelijk moderne witte keuken met eiland Moderne keuken: inspiratie & voorbeelden keukeneiland met ingewerkte spoelbak Tips en inspiratie voor een open keuken keuken met ingebouwde LED verlichting Design keuken met eiland: voorbeelden keukeneiland met geïntegreerde tafel Keukeneiland: paradepaardje van elke hobbykok keuken ontwerpen modern Tips & tricks voor ontwerpen van keuken keukenopstelling Tips & tricks voor een gebruiksvriendelijke keukenopstelling