Interieurvoorbeelden.be

Cottage keukens voorbeelden

 

cottage keuken met vrijstaande oven

Cottage keuken met vrijstaande oven

Donkere en rijkelijke materialen gaan heel goed samen in een cottage keuken. In bovenstaande keuken geeft de vrijstaande oven extra karakter aan de keuken.

 

cottage keuken zwart wit

Cottage keuken in zwart-wit kleurtinten

De huiselijke sfeer van cottage keukens kan ook bereikt worden met neutrale tinten zoals zwart en wit. Belangrijk is dan wel voldoende schakeringen te creëren en gebruik te maken van allerlei verschillende materialen en texturen. Het zwarte werkblad en de zwarte handgrepen zorgen in deze keuken voor een leuk effect tegen de witte keukenkasten.

 

cottage keuken moderne stijl

Oude landelijke keuken in traditionele stijl

Deze moderne keuken creëert een cottage gevoel door te werken met de warme kleuren en texturen van massief hout. Ook de open bergruimte is een typisch kenmerk van een landelijke keuken.

 

cottage keuken met kookeiland

Cottage keuken met kookeiland

Het integreren van een kookeiland in een cottage keuken kan perfect. Het eiland op bovenstaande foto is één groot werkoppervlak waarin het vuur werd geïntegreerd en anderzijds biedt het ook nog aanzienlijk extra kastruimte.

 

 

keukeneiland met geïntegreerde tafel

Cottage kookeiland met geïntegreerde tafel

De eetplaats integreren in het keukeneiland lijkt enkel weggelegd voor moderne design keukens. Zoals je op bovenstaand keuken voorbeeld ziet is het ook perfect mogelijk met een cottage look. Door voldoende ruimte te voorzien en warme materialen zoals hout te gebruiken is de zitplaats een gezellige plek geworden voor heel de familie.

 

 
Nieuwe keuken plaatsen?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Meer ideeën & inspiratie
keuken ontwerpen modern Tips & tricks voor ontwerpen van keuken keukeneiland met geïntegreerde tafel Keukeneiland: paradepaardje van elke hobbykok houten keuken op maat Duurzame houten keukens: inspiratie & voorbeelden keuken industriële look Robuuste charme: industriële keukens moderne witte keuken met eiland Moderne keuken: inspiratie & voorbeelden Intieme zwarte keukens: ideeën & inspiratie keuken met speciale spatwand Val op met deze originele keukens: inspiratie & ideeën speelse minimalistische keuken Strakke, minimalistische keukens: enkele realisaties keuken met keukeneiland en ingebouwde kasten Moderne keukens: inspiratie & aankooptips Kleine keukens: compact, maar geriefelijk werkblad keuken kiezen Verschillende mogelijkheden voor keukenblad retro keuken accessoires Retro: de keuken van welleer in een nieuw jasje